Skip to main content

Khayalami Children Home

Khayalami er en liten barnelandsby som ligger i Greytown, Sør-Afrika.
Khayalami tar seg av foreldreløse og forlatte barn. Hvert av barna som kommer til Khayalami har sin egne, tøffe historie. Gjennom å gi disse barna trygge og gode hjem kan de hjelpe dem til å bygge sin egen fremtid, slik at de en dag kan stå på egne ben.

I 2003 dro Miriam og Hans Christian Holst fra Vingrom i Lillehammer til Sør Afrika for å starte et barnehjem. 15 år senere består denne barnelandsbyen av 10 hjem og 57 barn. I hvert hus bor det en mor som tar seg av ca 6 barn og som sørger for at de får en god og trygg oppvekst på Khayalami i Greytown. Her bor barn i alle aldere og nå begynner de eldste å flytte ut og skal klare seg selv. Arbeidet går rundt fordi det er mange støttepartnere som har engasjert seg. Men siden det hele tiden vokser i størrelse er det alltid en utfordring å få endene til å møtes.

Innsamling til buss i Khayalami Children Village

Frank Future snakket med Hans Christian Holst og han sa at den bussen de brukte for å kjøre til skolen var veldig sliten og synger på siste vers. Frank Future har da gått inn med et startstøtte og bidratt med en innsamlingsaksjon for at de skal kunne kjøpe seg en ny buss.

Her er den nye bussen.

Khayalami trenger fortsatt støtte for å drifte barnehjemmet og din støtte vil være en veldig hjelp.