Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /home/margasdy/public_html/frankfuture/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 8

Hvem er vi?

Frank Eiendom AS

Frank eiendom as ble startet av Frank Kristiansen. Han jobbet seg opp fra null kroner til å drifte tømmerbedriften Frank Kristiansen AS i Mesterhus. Dette gav han muligheten til å bygge og leie ut et næringsbygg i Drøbak. Dette var begynnelsen på Frank Eiendom AS.

Siden den gang har eiendomsmassen vokst, og flere datterselskaper har sett dagens lys. I tillegg til ordinær utleie av næringsbygg og boliger, så har konsernet investert i både minilager, escaperooms og eiendomsutvikling.

Han har overdratt aksjer til sine 14 barn og disse sitter nå i styret til Frank Eiendom AS, samt at de er daglig ledere i de ulike datterselskapene. Ved overgangen til et aksjeselskap ble det tidlig klart at mange av aksjonærene ønsket at Frank Eiendom skulle være noe mer enn økonomisk gevinst for aksjonærene. Konsernet har derfor høye etiske standarder for driften sin i tillegg til Frank Future.

Frank Future

Frank Future er utviklingskonseptet til Franke Eiendom AS. Eiendomskonsernet ønsker å gi tilbake til samfunnet og bidra til utvikling. Hvert år blir en andel av konsernets overskudd øremerket til Frank Future. Disse midlene skal gå til prosjekter som vi i Frank Eiendom AS synes er viktige.

Flere av aksjonærene har vært ute på reiser og kommet i kontakt med gode prosjekter, og har et stort engasjement for disse. Vi ønsker at størst mulig andel av pengene skal gå direkte til prosjektet og har derfor ingen lønnede personer i Frank Future. Med et konsern i ryggen har vi muligheten til å bidra mer helhetlig og forplikte oss over lengre tid enn det vi får til som enkeltpersoner.

Vil du være med?

Vil du være med?
Visjonen om å gjøre en forskjell i verden er noe vi er stolte over. Det gir oss en ekstra grunn til å jobbe hardt og effektivt. Frank Future er hjertedrevet og det er viktig for oss med tett samarbeid med prosjektene. Dette gjør at vi ofte kjenner de personene vi hjelper.

Vi tror at mange av våre forretningspartnere deler vårt engasjement, men at de ikke har funnet sin form enda. Vi ønsker å gjøre det lett å bidra til de prosjektene som vi allerede støtter. Frank Future er ikke en egen organisasjon, men en del av Frank Eiendom AS. Vi har derfor ikke anledning til å ha innsamlingsaksjoner. Den støtten dere ønsker å gi, vil derfor gå uavkortet til det valgte prosjektet. Ta gjerne kontakt hvis du være med eller trenger mer informasjon.

Organisering i Frank Future

Frank Future har en egen arbeidsgruppe. Gruppa består av 3 medlemmer. Disse blir valgt på generalforsamlingen til Frank Eiendom. Alle aksjonærer i Frank Eiendom kan komme med forslag og innspill til prosjekter. Gruppa tar stilling til hvilke prosjekter som skal støttes, innenfor et gitt budsjett, og innenfor Frank Future sitt mandat.

Arbeidsgruppa i Frank Future er kun underlagt generalforsamlingen i Frank Eiendom. Styret i Frank Eiendom kan også, utenom generalforsamling, be om en redegjørelse for brukte midler. Gruppa rapporterer årlig til generalforsamlingen.

I 2018/2019 består arbeidsgruppa av søsknene:

Silje Klommestein Kristiansen

LEDER

Silje er sosionom og har tatt master i økonomisk utvikling i Cape Town i Sør-Afrika.

I tillegg til mange år i Sør-Afrika, har hun også jobbet som menneskerettighetsobservatør i Israel/Palestina.

Hun jobber til daglig ved legevakta i Oslo med kriser, vold og overgrep. 

Snorre Bjerkestrand Løvstad

PROSJEKTMEDARBEIDER

Snorre er utdannet sosionom, men jobber nå som daglig leder i eiendomselskapet Margarinfabrikken AS og Frank Minilager AS.

Han er stadig ute å reiser med familien og er da i kontakt med forskjellige prosjekter. Blandt annet Khayalami i Sør Afrika og Jonathan Center i Albania.  

Bjørnar Garton-Kristiansen

    

Bjørnar er utdannet snekker, kan flislegging og jobber nå som leder i firmaet Frank Utvikling AS.

Han er en engasjert og glad fyr som brenner for å gjøre en forskjell med de midlene han har.

Han er vært i Kenya og er nå vår kontaktperson mot det lokale Blå kors senteret i Kisumu.

Frank Eiendom As
Org.nr: 989 085 840
Personvernerklæring
Kontaktperson Frank Future:
Silje Klommestein Kristiansen
Tlf: +47 41 52 17 87

For å støtte kan du gå inn på hvert enkelt prosjekt og du vil finne informasjon der.